Oameni de bine #1 – Vlad

#ECOImplicare

Vlad este un locuitor al orașului Piatra-Neamț, pasionat de munte, frumos, și aer curat. Ce a făcut Vlad pentru comunitatea sa? Ei bine, alături de alți vecini și locuitori ai cartierului, Vlad a participat la prima ediție a campaniei Am grijă de strada mea!, iar cel mai bun mod prin care îi poate încuraja și pe ceilalți este, evident, exemplul personal. Toți putem fi ca Vlad, avem nevoie doar de dorința de a schimba lucrurile în bine; ne place tuturor curățenia, dar așteptăm să o facă altcineva? Așteptăm schimbarea, dar ce-ar fi să începem prin a fi noi schimbarea?

Vlad a decis că în cartierul său, în Sarata, era nevoie de o schimbare, de un aer mai curat și de străzi fără gunoaie. Astfel, alături de câțiva dintre vecinii care gândesc în același ton cu el, s-au înarmat cu saci și mănuși de la Comunitatea Noastră și au pornit în aventura numită Am grijă de strada mea! Ce au obținut Vlad și vecinii săi? Un cartier considerabil mai curat, străzi fără gunoaie aruncate peste tot, o priveliște mai frumoasă de la fereastră și…fericirea că totul a fost făcut de mâinile lor! Și, pe lângă asta, i-am înscris și într-o tombolă tare faină!

Ai grijă și tu de strada ta și, bonus, ești înscris într-o super tombolă în care poți câștiga 1000 lei! Tot ce trebuie să faci e să ne trimiți poze cu tine și echipa ta (familia, prietenii, colegii sau cățelul) curățând strada pe care stai și/sau împrejurimile, iar noi te înscriem în concurs!