Despre

Comunitatea Noastră Piatra Neamt este o inițiativă locală care inspiră și conectează oamenii pentru a participa împreună la dezvoltarea comunității din care fac parte. Prin dezvoltarea comunității  se creează, implicit, un context sănătos pentru împlinirea țelurilor personale și profesionale dorite.

Organizația a fost fondată în anul 2016 din dorința comună a membrilor fondatori: Dinamic 92, Dolinex, Central Plaza, SOS Security, Nord Arin, Bico Industries, Prod Alcar, Maia Outdoor, Effex Solutions, Rubik Hub.

Fondatorii Comunitatea Noastră Piatra Neamț sunt antreprenori locali care își doresc cu sinceritate să ofere comunității, să o ajute să crească și să se schimbe în bine. Conceptul unei noi abordări antreprenoriale, în care se pune pasiune pentru comunitate, este unul cât se poate de asumat.

 Viziune

Viziunea noastră este ca, în comunitatea locală, implicarea să se facă prin contribuția directă a individului conștient și proactiv, în acest fel fiind favorizată creșterea pe plan personal și colectiv.

Misiune

Construim un spațiu comunitar în care să fie promovat și recunoscut conceptul de cetățean activ și implicat în viața comunității. Cultivăm, promovăm și consolidăm sentimentul de apartenență la comunitate prin proiecte implementate împreună cu membrii comunității.

Valori

  • grija față de aproape;
  • grija față de comunitate;
  • onestitate în relația cu toate structurile de sprijin ale comunității;
  • respectul pentru trecut și tradiție;
  • conservarea și reintegrarea valorilor;