Site logo

Cristina Apostol Teodorescu

Cristina este o mamica iubitoare de lectură care pune preț mai ales pe calitatea timpului petrecut cu cel mic. Împreună cu fiul său a dat viață evenimentului Tura-Vura care a adunat zeci de mămici și pitici dornici de aventurat în lumea poveștilor. Care e schimbarea pe care ai vrut să o aduci în comunitate?

Îmi doresc activități noi pentru copilul meu și timp de calitate petrecut alături de el. Din păcate piața nu e foarte ofertantă pe acest sector. Când am auzit despre proiectele Comunității Noastre, mai ales pe direcția pasiunilor mele, am ales să mă implic. Sunt convinsă că schimbarea vine din noi, iar pasiunea fiecăruia duce la dezvoltarea armonioasă a comunității. Visez la o comunitate proactivă, implicată în dezvoltarea unui mediu prietenos și deschis către copii și tineri.


Ce te-a convins sa devii voluntar in proiectul Tura-Vura?

I-am citit copilului meu povesti dinainte sa vina pe lume si i-am transmis, mai apoi, emotia descoperirii unei carti noi. Mirosim cartile impreuna, citim, radem si ne bucuram de sutele de aventuri pe care le traim prin lectura. Fiecare poveste e o lume noua si o calatorie unica. 
Cred ca cel mai frumos dar pe care il putem oferi copiilor e timpul nostru : timp pentru vorba, timp pentru joaca si timp pentru lectura. Despre asta este vorba la Tura Vura si de aceea m-am implicat in acest proiect fara sa ezit. 
Ne luam copiii in brate, deschidem cartea, exploram o lume noua si apoi ne jucam. ❤


Ce mesaj vrei sa transmiti viitorilor voluntari?

Ii provoc sa isi imagineze cum ar vrea sa arate comunitatea din care fac parte si totodata sa vada cu ce pot contribui pentru a o contura frumos. Voluntariatul e despre ceea ce putem face noi, cu bucurie, pentru ceilalti. Rasplata e pe masura : distractie, zambete , prieteni noi.