Cristina Apostol Teodorescu

Cristina este o mamica iubitoare de lectura care pune pret mai ales pe calitatea timpului petrecut cu cel mic. Impreuna cu fiul sau a dat viata evenimentului Tura-Vura care a adunat zeci de mamici si pitici dornici de aventurat in lumea povestilor. Care e schimbarea pe care ai vrut sa o aduci in comunitate?

Imi doresc activitati noi pentru copilul meu si timp de calitate petrecut alaturi de el. Din pacate piata nu e foarte ofertanta pe acest sector. Cand am auzit despre proiectele Comunitatii Noastre, mai ales pe directia pasiunilor mele, am ales sa ma implic. Sunt convinsa ca schimbarea vine din noi, iar pasiunea fiecaruia duce la dezvoltarea armonioasa a comunitatii. Visez la o comunitate proactiva, implicata in dezvoltarea unui mediu prietenos si deschis catre copii si tineri.


Ce te-a convins sa devii voluntar in proiectul Tura-Vura?

I-am citit copilului meu povesti dinainte sa vina pe lume si i-am transmis, mai apoi, emotia descoperirii unei carti noi. Mirosim cartile impreuna, citim, radem si ne bucuram de sutele de aventuri pe care le traim prin lectura. Fiecare poveste e o lume noua si o calatorie unica. 
Cred ca cel mai frumos dar pe care il putem oferi copiilor e timpul nostru : timp pentru vorba, timp pentru joaca si timp pentru lectura. Despre asta este vorba la Tura Vura si de aceea m-am implicat in acest proiect fara sa ezit. 
Ne luam copiii in brate, deschidem cartea, exploram o lume noua si apoi ne jucam. ❤


Ce mesaj vrei sa transmiti viitorilor voluntari?

Ii provoc sa isi imagineze cum ar vrea sa arate comunitatea din care fac parte si totodata sa vada cu ce pot contribui pentru a o contura frumos. Voluntariatul e despre ceea ce putem face noi, cu bucurie, pentru ceilalti. Rasplata e pe masura : distractie, zambete , prieteni noi.